Rimini

Läs här om SWEAs donationsprojekt till Ukraina

Hjälp Ukraina!

Stipendier och Donationer
SWEA STÖDJER SVENSK KULTUR

SWEA har sedan starten gynnat svensk kultur och tradition genom donationer och stipendier och genom deltagande i mässor, utställningar, konserter, författaruppläsningar och andra kulturella evenemang i svenska och internationella sammanhang runt om i världen.

Under de år som gått sedan SWEA grundades har organisationen genom sina årliga stipendier möjliggjort forskning i svensk litteratur, studier i interkulturella relationer och personlig utveckling i de fyra scenkonsterna. Stipendierna har blivit en viktig del av vår gemensamma profil. De mycket kunniga och kvalificerade jurymedlemmarna har genom ett vetenskapligt och ansvarsfullt arbete tagit fram stipendiater som vi genom åren kunnat följa i pressen, sociala medier och inom universitetsvärlden. Varje stipendium är idag på cirka USD 10 000.

Vid sidan av dessa stipendier tillkommer de stipendier och donationer som enskilda SWEA-avdelningar delar ut varje år. Summan av SWEAs totala donationer och stipendier uppgår årligen till drygt två miljoner SEK. Läs mer om SWEAs stipendier och donationer här: 

Inga fler droppar på duken!

Nu behöver du inte längre ha rinnande flaskor och fläckar på bästa duken! Med vårt Drop Stop kan du hälla upp vin från flaskan utan att spilla! En utmärkt present eller julklapp! Produktbeskrivning: av kromad PET avsedd för livsmedel, enkelt att…